KOOP JE TICKETS NU

VVK VR €8 // ZA €15 // COMBI €20

// PRAKTISCH //

Tiegem is een dorpje in de Belgische provincie West-Vlaanderen en een deelgemeente van Anzegem. Het dorp telt ongeveer 1.700 inwoners, en ligt aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Tiegem is wereldberoemd om zijn Tiegem Berg, het Vossenhol, het eeuwenoude Sint-Arnolduspark én sinds 2012 ook voor het unieke en gezellige muziekfestival onder de kerktoren, Tiegem Rockt.

Tiegem Rockt is een festival in open lucht op de kasseistenen van het kerkplein. Het festival is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

HOE KAN JE ONS BEREIKEN?

GPS: Westdorp - Tiegem

Via de E17, afrit 5 – Waregem, richting Anzegem. Aan de kerk van Anzegem, rechts afslaan richting Tiegem (of volg de wegbewijzering richting parking).

Via de E17, afrit 4 – Deerlijk/Harelbeke, richting Vichte, volg de N36 doorheen Vichte & Ingooigem. Het volgende dorp is Tiegem. De wegbewijzering brengt u naar de dichtstbijzijnde parking.

Vanuit Oudenaarde, richting Kluisbergen & Kerkhove. Eens de Schelde overgestoken, aan het rondpunt te Kerkhove, richting Kaster volgen. In Kaster, volg de wegbewijzering naar de dichtstbijzijnde parking.

Super, maar niet eenvoudig, zeker niet in het weekend. Bereid je trip dus beter wat op voorhand voor. De trein neem je best tot in het station WAREGEM of OUDENAARDE.

Van daaruit kan je een BELBUS v. De Lijn (www.delijn.be/nl/belbus/) nemen, richting Tiegem (Anzegem).

PARKINGS IN EN ROND TIEGEM (ROCKT)

De auto parkeer je aan de rand van het dorp op daartoe voorziene bewaakte parkeerplaatsen. Je kan je weg naar het dorpsplein vervolgens te voet afleggen, of gebruik maken van een shuttlebusje. Ook voor de weg terug naar de parking, staan shuttlebusjes ter beschikking. De parkings worden onderweg naar Tiegem reeds ruim op voorhand aangeduid. De wegbewijzering leid je er ongehinderd naartoe.
Geen doorgaand verkeer mogelijk

Opgelet, doorrijden tot in het dorp wordt op de 2 festivaldagen ten stelligste afgeraden. De hoofdweg (N36) trouwens wordt voor de veiligheid van elke bezoeker tijdens de festivaluren volledig afgesloten (enkel de zaterdag). “Volg de omleiding” is hier aldus de enige oplossing om stressvrij Tiegem te omzeilen.

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

  1. Het is niet toegestaan om professionele foto-, film-, opname-apparatuur, dranken in eender welke verpakking, drugs, huisdieren, vuurwerk, wapens, of scherpe voorwerpen mee te nemen op het festivalterrein. Allen op straffe van in beslagname door de beveiliging.
  2. Het maken van vuur is uitdrukkelijk verboden.  
  3. De artiesten en de organisatoren van het festival kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor schade, verlies of diefstal noch voor om het even welk gebeurlijk ongeval.   
  4. Officiële verkoop van merchandising gebeurt uitsluitend binnen het festivalterrein.  
  5. Er worden foto- en tv-opnames gemaakt tijdens het festival. De kans bestaat dat u gefotografeerd of gefilmd wordt.  
  6. Alcoholische dranken onder de 16 jaar zijn met nadruk niet toegestaan.  
  7. Er is geen glas toegestaan op het festivalplein. In de festivalzone is er enkel glas toegestaan in de Friends- of VIP-bar. Het is uitdrukkelijk verboden glas mee te nemen naar buiten de festivalzone. 
  8. De organisatie behoudt zich ten allen tijde het recht om u de toegang te weigeren.  
  9. Bij het verlaten van het festivalterrein, vervalt de verantwoordelijkheid van de organisatie.  
  10. Bij te hoge bezoekersdruk kan de organisatie én het beveiligingsteam het festivalterrein (tijdelijk) afsluiten ter hoogte van de ingangspoort.